петак, 28. септембар 2007.

PK Internet Radio

Zahvaljujući sveopštoj popularizaciji brzih Internet veza, Internet radio postao je vrlo atraktivno rešenje za uživanje u čarima muzike.

PK Internet Radio stiže u arhiv datoteci veličine 3 MB, a nakon raspakivanja u proizvoljan direktorijum, korisniku nudi mogućnost kontrole toka preslušavanja i snimanja ogromnog broja svetskih radio stanica koje svoj sadržaj stream-uju Net-om.

Stanice se biraju u padajućem meniju glavnog PK Net Radio prozora, a uspostavljanje veze sa aktivnim stream-om prilično je brzo. Grafička interpretacija pesme može se pratiti u bogatom „Sonique Visualization" prozoru, osciloskopu i dB metru, a informacije o numeri koja se reprodukuje ispisuju se u prozoru „Audio File Info".

Prozivanjem „Recorder"-a otvara se mogućnost snimanja i digitalizacije aktivnog zvučnog zapisa uz potpunu slobodu kontrole jačine zapisa i tipa izlaznog audio formata.

Pohvale je vredan i integrisan encoder audio sadržaja, koji omogućava prepakivanje već postojećih audio zapisa u neki drugi, sa ili bez naknadne rekompresije odnosno promene njihovih izlaznih digitalnih gabarita.

Iako ne izgleda atraktivno, PK Internet Radio nudi više nego dovoljno razloga da ga preuzmete sa našeg sajta i isprobate.


Ovde možete preuzeti
http://pranjal.ueuo.com/