петак, 28. септембар 2007.

Šale na Internetu


Naučno je dokazano da je smeh univerzalni lek. Svet koji danas preplavljuju bujice stresa, koji je ujedno i osnovni uzrok visokog krvnog pritiska, srčanih oboljenja i moždanog udara, prosto vapi za iskonskim duhom koji će im vratiti osmeh na lice.
Posetite vicevi.co.yu i dobro se zabavite kroz obilazak kategorizovane kolekcije tekstualnih šala. Nekoliko hiljada duhovitih umotvorina postavljenih na ovaj sajt mogu se ocenjivati, pri čemu se one sa najvećim prosečnim ocenama mogu pronaći u sekciji najbolji. Svakako potražite one sa Crvenkapom i okatim vukom skrivenim u obližnjem žbunu.

Sve one koji poštuju postulat slika govori više od hiljadu reči, moraju da posete Internet portal


Kolekcija domaćih bisera skuplja se godinama, a neki od njih već su ušli u antologiju digitalne umetnosti. Pogledajte šta se sve može pronaći u sekciji „Galerija" u kojoj se trenutno nalazi preko 4100 slika. I ovde posetioci mogu dati doprinos u ocenjivanju fotografije, a svakako daleko upotrebljiviji način interaktivnosti jeste forumski sistem komentarisanja istih.
No, nije sav sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu „neozbiljan". Treba pohvaliti stranicu „Pravopis" na kojoj se nalazi lep pregled osnovnih gramatičkih pravila srpskog jezika, koja se po završetku škole brzo zaboravljaju, a na Internetu još brže primećuju.

Na Web adresi sto-posto-zabava.com, osim viceva, zanimljivih vesti, pričaonice i lude ankete možete pronaći i smešne domaće Video klipove. Po principu YouTube-a, isti se otvaraju u integrisanom Web Flash player-u, a prate ih komentari posetilaca sajta, koji su najbolje ocenili leteće ulične ankete.

Linkove ka svim lokacijama o kojima smo danas govorili, možete pronaći ovde