недеља, 30. септембар 2007.

Lexmark Wi-Fi štampač Z1420

Kako štampana dokumentacija uprkos tehnologiji još nije prevaziđena, svakoj kancelariji potreban je i štampač. Zato, ove nedelje u Interfejsu vam prikazujemo Lexmark Z1420 - Wi-Fi štampač u boji.
Malih dimenzija, idealan je za manje kancelarije. Napredna tehnologija koja osim preko standardnog USB2 porta omogućava povezivanje sa računarom i bežično, preko Wi-Fi mrežne konekcije, što znatno olakšava posao.
Pomoću mrežne konekcije koja se uspostavlja automatski i to bez zamarajućeg ukucavanja IP adrese, možete štampati sa bilo kog računara sve što je potrebno. Međutim, ukoliko želite da bude dostupan samo vama, prebacivanje sa mreže na USB konekciju je krajnje jednostavno.
Kertirdži su dostupni korisniku sa prednje strane i se lako menjaju, a omogućavaju štampu crno-belih stranica, kao i visoko kvalitetnih slika.
Lexmark Wi-Fi štampač Z1420 zauzima malo mesta, a pruža mnogo po pristupačnoj ceni. Štampanje sa bilo kog računara u kancelariji konačno je moguće mrežnih kablova a premeštanje uređaja iz prostorije u prostoriju nikada nije bilo lakše.