недеља, 25. новембар 2007.

Pop pevačica Rijana, koja je sinoć nastupila u "Areni", na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" sletela je juče oko 12.30 sati. Lepotica sa Barabadosa je u Beograd stigla redovnim letom iz Minhena, a u roku od nekoliko sekundi je u pratnji obezbeđenja otrčala do kombija koji ju je čekao ispred zgrade. S aerodroma je odmah otišla da vidi "Arenu", a tek nakon toga u Hotel "Hajat" u kojem je odsela.

Iako su mnogi očekivali da će Rijana, poput većine svetskih zvezda, stići privatnim avionom, ona je u Beograd stigla redovnim letom "Lufthanze" iz Minhena (u petak je nastupila u Frankfurtu). U dukserici s kapuljačom i naočarima za sunce, Rijana je bila skoro neprepoznatljiva i komotno je mogla da se prošeta aerodromom... teško da bi je neko, u gomili prispelih putnika, prepoznao. Ipak, čim je prošla pasošku kontrolu, u pratnji obezbeđenja je svetlosnom brzinom otrčala do kombija sa zatamnjenim staklima koji ju je čekao ispred aerodromske zgrade. Merili smo, čitava akcija je trajala samo šest sekundi!
Dok je kolona automobila (tri kombija i bordo mercedes) u kojoj su se nalazili pevačica i njena pratnja napuštala aerodrom, najtužnija je bila plavokosa devojčica koja je s blokom i olovkom u ruci više od sat vremena stajala na kolicima za prevoz prtljaga i čekala Rijanin autogram...
Mada je tonska proba bila zakazana tek za 18 časova, Rijana je insistirala da odmah po dolasku ode do "Arene" i pogleda prostor u kojem će nastupati.
Nešto kasnije mlada pevačica je otišla do Hotela "Hajat" u kojem je bila smeštena tokom boravka u Beogradu, a zanimljivo je da je Rijani ipak bila najvažnija... frizura! Za izgled njene kose bio je zadužen Dragan Taubner, koji je ove godine proglašen za najboljeg modnog frizera.
- Pokušaću da spojim dve suprotnosti, toplo i hladno, lepoticu i zver - objasnio je Taubner.
Da podsetimo, Rijana je u Beogradu nastupila u sklopu turneje "Good Girl Gone Bad" na kojoj promoviše istoimeni album objavljen pre nekoliko meseci.
Evo sta kaze blic o jučerašnjem nastupu Rihhane.