четвртак, 10. јануар 2008.

Bravo ScreenFun #31: Januar 2008.

Bravo ScreenFun #31: Januar 2008. Prvi broj ScreenFuna u novoj godini je pred vama! U novom broju donosimo retrospektivu prethodne godine sa proglašenjem “Igre godine” kao i najboljih igara po platformama. Analizirali smo i koja je to najsmešnija igra u 2007., koja nam je donela najbolji gameplay a koja igra je najveći promašaj. Proverite!

ScreenFun broj 33 donosi preview četiri potencijalne hit igre a to su Turok, koji krasi naslovu stranu, Bionic Commando, Midnight Club: Los Angeles i FIFA Street 3.

U januarskom ScreenFunu testirali smo čak 23 igre a to su po abecednom redu: Alarm for Cobra 11: Crash Time, Alvin and The Chipmunks, Asterix at the Olympic Games, Avencast: Rise of the Mage, Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3, Golden Compass, Helldorado, Juiced 2: Hot Import Nights, Kane & Lynch: Dead Men, Lucky Luke Go West, Mass Effect, Power Rangers: Super Legends, RTL Biathlon 2008, RTL Winter Sports 2008 Ultimate Challenge, SimCity Societies, Soldier of Fortune: Payback, SunAge, Tabula Rasa, The Legend Of Spyro: The Eternal Night, Tony Hawk’s Proving Ground, Uncharted: Drake’s Fortune, Universe at War: Earth Assault i Viva Pinata koja je konačno izašla i za PC.

Od igara za mobilne telefone testirali smo: Disney Dogs, Tibia, Assassin’s Creed i Urban Attack dok smo u rubrici Hardware “bacili pogled” na ATI Radeon HD 3800 i GeForce 8800GT grafičke kartice.

U novom broju naći ćete i predposlednji deo mega-postera Homera Simpsona a tu su i posteri za igre Mass Effect i Assassin’s Creed.

ScreenFun i u ovom broju poklanja dve konzole a to su Sony PlayStation 2 kao i Nintendo Wii. Uz malo truda one mogu postati vaše!

Bravo ScreenFun broj 33 je u prodaji od 10. januara na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.