понедељак, 30. март 2009.

Nastavak saradnje Telenora i Vlade Georgieva

Uz podršku kompanije Telenor, poznati kantautor Vlado Georgiev predstavio je novu pesmu i spot, kao uvertiru u novi album. Promocija je ujedno i nastavak uspešne saradnje Telenora i Vlade Georgieva, zasnovane na prepoznavanju vrednosti u inovativnom, kreativnom i kvalitetnom radu, kao i na zajedničkoj borbi protiv piraterije.

„Za dobru pesmu je uvek potrebno vreme. Dugo je trajalo i snimanje spota u Kragujevcu, Veneciji i Beogradu. Ovo je bila velika stvar i velik zalogaj u produkcijskom smislu, i veoma sam zahvalan što ponovo imam Telenor za partnera. Mislim da je ovo drugačije od svega što se na našim prostorima radi, a nadam se da će i publika to prepoznati“, kaže Vlado Georgiev.

Prvi u Srbiji, Telenorovi korisnici moći će narednih mesec dana da preuzmu pesmu „Hej ti“ i spot sa WAP portala u okviru usluga „Telenor muzika“ i „Telenor muzika bez limita“. Svrha usluge mobilne muzike jeste da ponudi korisnicima legalan izvor za preuzimanje digitalnih muzičkih sadržaja, ali i da se predstave novi i ekskluzivni hitovi i pre nego što se pojave u CD izdanju.

Pored nove pesme ovog autora, u okviru usluge „Telenor muzika bez limita“ nalazi se i 250 000 pesama svih muzičkih žanrova, koje su na raspolaganju svim Telenorovim korisnicima za mesečnu pretplatu nižu od cene jednog domaćeg diska.

Svi muzički sadržaji imaju DRM zaštitu, čime Telenor doprinosi zaštiti autorskih prava. Kompanija već dve godine sarađuje sa Organizacijom za zaštitu muzičkih autorskih prava - SOKOJ, čime aktivno učestvuje u borbi protiv piraterije.