недеља, 1. фебруар 2009.

Nove Verbatim USB memorije kapaciteta 32GB

Verbatim je proširio svoj portfolio USB Store ‘n’ Go uređaja, dodavši još dva USB memorijska modula, svaki kapaciteta 32GB – USB Executive model sa fenomenalnim brzinama čitanja i zapisa za profesionalne korisnike i USB Mini Swivel sa rotirajućim poklopcem.

Imajući u vidu da su kapaciteti ovih uređaja jednaki kapacitetu od 45 CD-ova, idealni su za sve korisnike koji putuju i imaju potrebe da nose velike količine podataka sa njima. USB Executive i USB Mini Swivel su dostupni u radnjama sada, sa cenama od 7.314 dinara za Executive i 6.628 dinara za Mini Swivel model.

Store ‘n’ Go Executive USB uredjaj je optimizovan za maksimalne performanse i nudi brzine čitanja i zapisa do 200x (30MB/sec) i 80x (12MB/sec). Stilizovan, srebrni dizajn uredjaja sa gumenim zaštitnim omotačem izgleda perfektno uz svaki model računara ili notebooka. Mini Swivel USB ima brzine čitanja i zapisa od 11MB/sec i 8MB/sec.

I dok USB Executive ima svoj prednji deo sa mogućnošću uvlačenja, a Mini Swivel zaštiti rotirajući poklopac, oba uređaja imaju već instaliran softver za enkripciju i zaštitu podataka koji štiti da Vaši podaci ne padnu u pogrešne ruke. Plavo LED svetlo pokazuje kada je transfer podataka u toku sa ili na uređaj. Kao i za sve svoje uređaje, Verbatim nudi svim svojim korisnicima besplatnu telefonsku podršku za nove USB drajvove.

Verbatim_USB_32GB_Reflection.jpg