недеља, 10. фебруар 2008.

Bravo ScreenFun #34: Februar 2008.

screenfun 34Ako ste ljubitelj Lare Croft, onda imate puno razloga da nabavite najnoviji broj magazina ScreenFun. U februarskom broju donosimo preview igre Tomb Raider: Underworld na čak pet strana a tu je i novi poster poznate heroine.

Februarski broj ScreenFuna donosi poseban članak “Hit prognoza” u kojem prognoziramo koje igre će obeležiti 2008. godinu. Analizirali smo igre za sve igračke platforme i proverili koje su to skriveni hitovi koji nas mogu prijatno iznenaditi.

U broju #34 donosimo i previewove sledećih igara: Ghostbusters, Top Spin 3, Spore, Sacred 2, The Spiderwick Chronicles, Drakensang: The Dark Eye i potencijalno velikog hita Prototype.

U februarskom broju ScreenFuna našli su se sledeći testovi igara: Burnout Paradise (sa posterom), Manhunt 2, Monster Jam, High School Musical: Sing it, Poker 2 World Championship, World Series of Poker 2008, Sherlock Holmes vs Arsene Lupin, Sinking Island, Speedball 2: Tournament i The Legend of Zelda: Phantom Hourglass koja je zasluženo ponela ScreenFun Award titulu.

Od igara za mobilne telefone osvrnuli smo se na hitove kao što su: Beowulf, Tetris Mania, Vampires Dawn, Block’d, Rayman 3 i Lego Escape.

Novi broj donosi u članku “Pimp my PC” savete kako da tjunirate svoje kućište a na testu se našao i hardver kao što je LG L246WH monitor, Nokia N82, Verbatim eksterni diskovi kao i Xpert Vision 8800GT grafičke kartice.

Februarski broj ScreenFuna donosi i šesti, poslednji, deo mega-postera Homera Simpsona pa od marta počinjemo da objavljujemo novi mega-poster po vašem izboru.

U rubrici Trix naći ćete cheatove za sledeće igre: NfS: Pro Street, Gears of War, Manhunt 2, Avencast i Dawn of War: Soulstrom.

ScreenFun i u ovom broju poklanja dve konzole a to su Sony PlayStation 2 kao i Nintendo Wii. Uz malo truda one mogu postati vaše!

Bravo ScreenFun broj 34 je u prodaji od 9. februara na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Više na www.color.co.yu/screenfun